بهگزارش میراثآریا، حسین پورفرزانه امروز سهشنبه ۴ دی در جمع خبرنگاران بیان کرد: صنعت هوانوردی را موتور پیشران توسعه کشور توصیف کرد که که اقتصاد آن نیازمند حمایت و مراقبت است.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری افزود: به دلیل تحریمها و فشارهای بینالمللی، از مدلهای اقتصادی که برای این صنعت در جهان فراهم است، محروم هستیم.
معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: اگر از اقتصاد این صنعت و شرکتهای هواپیمایی و فناور حمایت نشود، دچار سقوط و چالش خواهد شد.
او گفت: در جهان سرمایهگذاران صنعت هوانوردی از منابع مالی لازم برای خرید هواپیما برخوردارند، فضای کسب و کارشان فراهم بوده و از خدمات بیمهای بهرهمندند، اما ما از این خدمات محروم هستیم. برخلاف آنچه تصور می شود، این صنعت به هیچ عنوان لوکس نیست.
پورفرزانه ادامه داد: امروز شاهد برخورد خصمانه جهان با صنعت هوانوردی کشورمان هستیم، تحریمهایی که در اصل مردم کشورمان را هدف قرار داده است.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با تاکید بر اینکه مطابق قوانین ایکائو و پیمان شیکاگو این صنعت به هیچ عنوان سیاسی نیست و موضوعات مرتبط با آن حقوق بشری است، تصریح کرد: تحریم ایرانایر منجر به دشواریهای زیادی برای تامین دارو و مواد اولیه شده است.
او ادامه داد: تحریمها سبب شده از ۱۰ سال پیش هر موتور هواپیمایی که برای تعمیر به خارج فرستاده شده، توقیف شود و باید در داخل به انجام تعمیرات بپردازیم.
ممنوعیت پرواز به سوریه تا ۲۲ ژانویه
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری همچنین از ممنوعیت پرواز به سوریه و بهطور مشخص شهرهای دمشق و لاذقیه تا ۲۲ ژانویه ۲۰۲۵ خبر داد و گفت: برای برقراری مجدد پروازها به این کشور منتظر اعلام ورود از سوی سوریه هستیم. پروازها به لبنان انجام میشود و مشکلی در این زمینه نداریم.
پورفرزانه همچنین درخصوص انجام پرواز به کشور مصر خاطرنشان کرد: باید مسئولان ارشد ۲ کشور در این زمینه به تصمیمگیری بپردازند و علاوه بر آن باید زمینه لازم برای اخذ ویزای توریستی فراهم شود.
او تصریح کرد: هماکنون پروازها به صورت ماموریتهای خاص انجام میشود و تجار نیز میتوانند از دیگر طرق با اخذ ویزا به این کشور سفر کنند.
انتهای پیام/
نظر شما